BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Adnan Turan’dan çat-kapı ziyaretler

Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen programlar kapsamında ‘çat-kapı’ ziyaretler yaparak evlere konuk oluyor. 

26 Şubat 2019 00:56
Adnan Turan’dan çat-kapı ziyaretler

SKM programları kapsamında AK Parti Kandıra İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen ‘Çat Kapı’ ziyaretlere Cumhur İttifakı AK Parti KandıraBelediye Başkan Adayı Adnan Turan da eşlik ediyor. Yoğun seçim çalışmalarından fırsat buldukça ev ziyaretlerine giden Turan, beraberinde İlçe Başkanı Erol Ölmez ve kadın kolları yöneticileriyle birlikte bu kez Aydınlık Mahallesi’ndeydi.  Bölgede yer alan evleri çat kapı ziyaret ederek, gönül köprüleri kurmaya devam eden Turan, hemşehrilerinin görüş ve önerilerini de dikkatle dinledi. 
 
BEZ ÇANTA DAĞITTI
 
Yapacakları projeler hakkında ziyaretlerde hemşehrileri ile sohbette bulunan Turan, 'Sıfır Atık' projesi kapsamında hazırlanan bez çantaları da dağıtarak, kampanyanın içeriği ile ilgili bilgi verdi. Turan, ayrıca geçmiş dönem ilçe yöneticilerinden İbrahim Ayaz’ı evinde ziyaret etti.
 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.