banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Spor kulüplerimiz bizler için önemli

AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, Y.Kandıraspor’un şampiyonluk yolundaki önemli maçında takımı yalnız bırakmadı. Maç sonrası da futbolcuları tebrik etti. 

24 Şubat 2019 19:31
Spor kulüplerimiz bizler için önemli

Cumhur İttifakı ve AK Parti Kandıra Belediye Başkan Adayı Adnan Turan, 2. Amatör Küme B Grubu’nda şampiyonluk yarışının iddialı takımları arasında yer alan Yeni Kandıraspor’u Üçtepespor mücadelesinde yalnız bırakmadı. Yeni Kandıraspor’un iyi futbol oynayarak kazandığı maç sonrasında soyunma odasına giden Turan, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.
 
HER ZAMAN DESTEK VERECEĞİZ
 
Antrenör Tansu Okan’a başarılarının devamını dileyen Turan, futbolculara da sahadaki centilmenliklerinden ve iyi oyunlarından dolayı tebrik etti. Kandıra’da spor tesislerinin arttırılması ve gençlerin daha rahat spor yapmasına imkân sağlayacak olanakları sunacaklarını belirten Turan, spor kulüplerimize de gerekli desteği vereceğiz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.