BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet mahalle temsilcileriyle buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediyesi Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet önceki akşam partisinin mahalle temsilcileriyle CHP İzmit ilçe Başkanlığında bir araya geldi. 

19 Şubat 2019 04:08
Hürriyet mahalle temsilcileriyle buluştu

CHP İzmit ilçe Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya mahalle temsilcileri katılım sağlarken, CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit ilçe Başkanı Hakan Çakar, meclis üyeleri, ilçe yöneticileri, kadın kolları yöneticileri de toplantıda hazır bulundu. 
 
İZMİT’İ ORTAK KÜLTÜRLE YÖNETECEĞİZ
 
İzmit Belediyesi Başkan adayı Hürriyet mahalle temsilcileriyle 31 Mart Yerel Seçimleri sürecini konuşurken, partinin bütün kademeleriyle oluşturulan ortak akıl ve ortak hareket etme bilincinin çok önemli olduğunu vurguladı. 31 Mart yerel seçimlerinin İzmit için bir milat olduğunu ve İzmit’i uzun bir aradan sonra halkçı belediyecilik anlayışıyla buluşturacaklarını da sözlerine ekleyen Başkan adayı Hürriyet, “Ortak kültür anlayışını İzmit Belediyesi’ne ve İzmit’e getireceğiz ve İzmit’i bu bilinçle yöneteceğiz. Bunun başarmak için hepimize çok iş düşüyor. Mahallelerimizde ulaşmadığımız kimse kalmayacak. İzmit’in neden değişime ihtiyacı olduğunu hep birlikte anlatacağız. Martın sonu bahar diyeceksek bunu partimizin bütün kademeleriyle başaracağız” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.