BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AK Parti İzmit’te görev değişikliği

AK Parti İzmit İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Nurullah Yılmaz’ın yerine, İlçe Teşkilat Başkanı ve SKM Başkan Yardımcısı Havzullah Yaydemir getirildi.  

18 Şubat 2019 01:37
AK Parti İzmit’te görev değişikliği

31 Mart Seçimleri için vakit yaklaştıkça tempoda artmaya devam ediyor. AK Parti İzmit teşkilatları da bu yoğun tempoda programlarına devam ediyor. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle SKM Başkanlığı görevini bırakan Nurullah Yılmaz’ın yerine SKM Başkan Yardımcısı Havzullah Yaydemir getirildi. 

SKM’DE GÖREV ALMAYA DEVAM EDECEK

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi,  “SKM Başkanlığı görevini yürüten Nurullah Yılmaz’ın geldiğimiz süreçte iş yoğunluğundan ötürü SKM Başkanlığı vazifesini hali hazırda SKM Başkan Yardımcımız ve Teşkilat Başkanımız olan Havzullah Yaydemir’e devretmesine karar verilmiştir. Nurullah Yılmaz SKM ekibimizde çalışmalarımıza katkı sağlamaya devam edecektir. Bu kutlu yolda olan birlikteliğimiz, gönül bağımız ve beraberliğimizin 31 Martta bizleri zafere taşıyacağına olan inancımız tamdır, bu görev değişikliğinin hayırlara vesile olmasını dileriz.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.