BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız

Millet İttifakı’nın İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet Bekirdere’deki seçim bürosu açılışında kalabalık gruba balkondan hitap etti ‘Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız’dedi. 

17 Şubat 2019 10:21
Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız

Fatma Kaplan Hürriyet’in Bekirdere’deki seçim ofisi açılışına CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’ de katıldı.
 
Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar, Tahsin Tarhan, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Millet İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Kaman, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz gibi isimlerde katılanlar arasındaydı.

 
Bu açılışta ilk olarak söz alan İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, “Bekirdere coştuysa Fatma Kaplan Hürriyet, 1 Nisan günü belediye başkanımızdır. Bekirpaşa coştuysa seçimi aldık” dedi. CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay’da“1 Nisan’da seçimi alacağız. İnanmak başarmanın yarısıdır. Biz Millet İttifakı’na, kendimize ve Fatma Kaplan Hürriyet’e inandık. Yolumuz açık olsun” dedi.
 
Büyükşehir adayı Serdar Kaman’da  “Helal olsun İzmit’e helal olsun Kocaeli’ye. Fatma hanımla birlikte layık olduğunuz hizmeti size sunmaya çalışacağız” dedi. CHP Milletvekili Haydar Akar ‘31 Mart akşamı İzmit’in her bölgesinde aynı coşkuyla ve heyecanla Fatma Kaplan Hürriyet’in belediye başkanlığını kutlayacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
 
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’de şöyle konuştu:  ‘Açıkçası Fatma Kaplan Hürriyet’in adaylığına herkes sevindi ama ben üzüldüm. Siz adaylığını tabi istersiniz, Fatma hanım kenti güzelleştirir ama ben Grup Başkanvekili olarak Fatma Kaplan Hürriyet olmadan ne yapacağım dedim. Yapma dedik, etme dedik ama sizin bu büyük talebinize daha fazla direnemedi ve bu göreve talip oldu.
 
Beni aradı dedi ki, sen bizi bırakmak istemiyorsun ama ben İzmit’e aday oldum katip üyeliğimden istifa edeceğim ve kırmızı plakalı arabayı geri yolluyorum. Binali gibi seçilmem diye korkmuyorum dedi. İzmit’te birileri Gönül Belediyeciliği diyor ya kusura bakma Gönül hanım, Fatma Kaplan Hürriyet, Binali Yıldırım’dan da iddialı bir siyasetçi.”
 
Fatma Kaplan Hürriyet, kutuplaştırmak yerine, kucaklaştırmayı, ötekileştirmek yerine ötekine de sahip çıkmayı, şeytanlaştırmak yerine kardeşliği esas alan sosyal demokrat ve eşitlikçi yönetim anlayışı ile İzmit’i yönetecek. CHP’nin sosyal belediyeciliğinin en iyi örneklerini verecek. Türkiye’de İzmit’i de kendi adını da altın harflerle yazdıracaktır. Birileri ekonomik krizleri konuşmak istemiyor. Gırtlağa kadar krize battılar ama konuşulmasın diye başka şeyler söylüyorlar.
 
İzmit’ten haykırıyoruz bu ülkede bir tane başkomutan var o da Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Bayrağımız belli amblemimiz belli. Saray İttifakı’na karşı bizim de Millet İttifakımız var. CHP’liler, İzmit’te 6 oka oyunuzu basacaksınız, iş Büyükşehir’e geldi mi de İYİ Parti’ye oyu basacağız. İYİ Partililer, büyükşehirde kendi güneşlerini doğuracaklar ama İzmit’e geldiklerinde de CHP’nin logosunu görünce İYİ Parti logosu görmüş gibi oylarını basacaklar. En ufak bir fireye tahammülümüz yok.
 
Bu seçim İzmit’te alınacak ama anketler kafa kafaya. Fatma Kaplan Hürriyet iyi aday ama bu seçimi o değil, siz kazacaksınız. Buradan çıktıktan sonra sakın içiniz rahat etmesin yoksa tülbendi sirkeli suya batırıp kafanıza bağlarsınız. Yarın yataktan Fatma Kaplan ne kadar inançlıysa hepimiz o kadar inançlı olarak uyanacağız. Herkes komşusunu çay demleyip eve çağıracak ve komşuluk hakkı için bir oy istenecek. Birer birer her gün oy toplayarak çivileri söker gibi oyları toplayacağız ve Hürriyet’i İzmit Belediyesi’nin başına geçireceğiz. Grubumuzun göz bebeği Hüriyet’i sizlere emanet ettik. Emanetimize sahip çıkın. Fatma’yı size, sizi de Allah’a emanet ediyorum.”
 
 Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi’de “Gül gibi, yüzü güzel, Hürriyet’i İzmit’e getirecek bir kadınımızı size emanet ediyoruz’ dedi. Son olarak söz alan İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’te şöyle konuştu: “Büyük bir inançla zafere giden yolda durmadan çalışıyoruz. 31 Mart’ın sabahını bahar yapacağız. Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız. Bu kenti sosyal demokrat anlayışıyla herkese eşit, adil hizmet etme anlayışıyla kimseyi ötekileştirmeden, herkese el uzatacağız.
 
Yoksulların, kadınların, gençlerin, işsizlerin, emeklilikte yaşa takılanların, taşeronların, bu kentte kimin ihtiyacı varsa onun başkanı olacağız. Kaynakları israf etmeden sonuna kadar mücadele edeceğiz. İnanın dostlar, başka bir İzmit, başkan bir Kocaeli mümkün. Büyükşehir adayımız Serdar Kaman ile birlikte bizim başkanlığımızda bu kent yaşayan, güvenli şehir haline getireceğiz. Ben tek başıma yetmem. Ben değil hepimiz kazanacağız. Bu şehrin markası, aşkı, vazgeçilmezi Kocaelisporumuz için hizmet edeceğim. Başkanlarımıza Kocaelispor formalarını hediye ederek onları Kocaelili yapacağız. 
 
Bu marka için gece gündüz çalışacağız. Kocaelispor için yeni tesislerden tutun da antrenör desteğine kadar şampiyonluk için ne gerekiyorsa yapacağız. Kocaelispor’un boynunu eğdirmeyeceğiz. Bu sene başkanlık ve şampiyonluk gelsin kutlayalım hep birlikte. Pişmaniyemizin daha fazla tanıtılmaya ihtiyacı var. Bu kenti festivaller kenti yapacağız. Bize düşen bu kenti dünya markası haline getirmektir. Uluslararası Pişmaniye Festivalleri düzenleyeceğiz. Uluslararası yarışmalar düzenleyeceğiz. Kentimizde pişmaniyeyi ön plana çıkaracağız. Üreticileri destekleyeceğiz. Kentte hareketlilik sağlayarak esnafımızı da işçimizi de kazandıracağız. İstihdam içerikli projelerimiz ve ortak kültürle İzmit’i yöneteceğiz.’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.