BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet o afişi tekrar as!

Başlıktaki söz bize değil, bazı AKP’lilere ait. Neden mi? İşte ayrıntılar. 

29 Ocak 2019 03:22
Fatma Kaplan Hürriyet o afişi tekrar as!

YSK’nin afiş yasağı AKP’lilerin umurunda bile değil. Adeta yasaklar delinmek için vardır diye düşünüyorlar ve diledikleri gibi de davranabiliyorlar. Muhalefet partileri afiş asmaya kalktığında 'hop kardeşim yasak' oluyor. 
 
Yetmiyor polis ve zabıta göndererek afişleri kaldırmak için harekete geçiyorlar. Adalete bakın adalete. CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in yasak olmasına rağmen afiş astığını iddia eden AKP’liler bugün Darıca’da bir binaya asılan dev afişle ilgili tek kelime etmiyor.

Sosyal medya hesabından Fatma Kaplan Hürriyet'i afiş nedeniyle sert sözlerle eleştiren ve adaletten bahseden AKP Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Yılmaz'ın, Darıca'ya da yine Facebook hesabından gönderme yapması gerekiyor. Zira adil olmak bunu gerektiriyor!
 
Yasaksa herkese yasaktır; AKP’ye serbest, CHP’ye yasak diye bir şey olur mu? Bu kentin sokakları ve binaları kimsenin babasının tapulu malı da değil. Bu davranışlar AKP’ye oy veren seçmenleri bile rahatsız ediyor. 
 
Bazı AKP’lierin de dediği gibi yapılacak iş basit; Fatma Kaplan Hürriyet üzeri kapatılan afişini tekrar açacak ve AKP’lilerde seslerini çıkaramayacak. Kimse uymadığı içinde ortada yasak diye bir şey kalmayacak. Ya da Darıca'daki AKP'nin afişi de kaldırılacak. Bakalım neler olacak? Bekleyelim görelim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.