BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ayıptır ayıp! Bu afiş ne?

Bu fotoğraf dün çekildi. İzmit’te CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in afişine tahammül edemeyen ve kaldırmak için devlet görevlilerine talimat verenler, kendi partilerine mensup adayların afişlerini yandaki fotoğrafta olduğu gibi istediklere yere asabiliyorlar. Bu mu adalet? Ayıptır ayıp.. 

28 Ocak 2019 11:23
Ayıptır ayıp! Bu afiş ne?

AK Partililer bunu hep yapıyor. Bir tanesi de ortaya çıkıp yahu bizim partimizin adında adalet var ama biz adil değiliz ki diyemiyor. Bu kentin sokakları, ya da binaları kimsenin babasının malı da değil.
 
CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in, Kocaeli Baro binasının duvarına astığı afiş  hafta sonu olmasına rağmen indirtilmeye kalkışılıyor. AKP’nin afişlerine dokunan yok. Bu mu adalet? 
 
Üstelik utanma sıkılma da yok. Bu nasıl bir psikoloji? Devletin valisine kaymakamına ver talimatı, karar aldırt sonra belediye görevlilerini gönder, afiş indirt. 
 
Üstelik bu işlemi Cumartesi ve Pazar günü yani mesai saatleri dışında yapmaya kalkış. Bu ne telaş? Bu ne korku? Kendinize gelin kendinize. Bu kentin sokakları ve binaları sizin babanızın tapulu malı değil. 
 
Türkiye’nin pek çok yerinde AK Partili adayların afişleri binaları ve sokakları süslüyor ama müdahale eden yok. 
 
Siz kimsiniz? İnsanlığınızı nerede kaybettiniz? Millet size sokakları ve binaları tapulu malınız gibi kullanın diye değil, ülkeyi adil bir şekilde yönetin diye yetki verdi. 
 
Kural tanımayan, adaletten bahseden ama adil olmayan tavrınızla kendi ayağınıza kurşun sıkıyorsunuz.  Tarih bu adaletsizlikleri unutmayacaktır. Ve ileri de nasıl anılacağınız da gün gibi ortada. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.