BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet’in afişinden mi korktunuz?

Şaka gibi ama gerçek; AKP’lileri, Fatma Kaplan Hürriyet’in afişi bile korkutmaya yetti. 

28 Ocak 2019 21:59
Fatma Kaplan Hürriyet’in afişinden mi korktunuz?

İYİ Parti’nin İzmitli Genel Başkanı Meral Akşener'in İzmit’e geldiği gün zabıta göndererek Akşener’in afişleri bile kaldırılmıştı. Oysa 2001’de AKP kurulduktan sonra Tayyip Erdoğan ilimize geldiğinde İzmit’in her yeri AKP bayrakları ve Erdoğan posterleri ile donatıldığında o günkü belediye yönetimi kaldırtmayı hiç düşünmemişti.
 
Adında adalet alan ama uygulamaları ile hiç de adil olmayan bir partiden bahsediyoruz. Bu parti şimdi de CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’in afişine kafayı taktı. Görünen o ki Fatma Kaplan Hürriyet’in afişinden korktular. Kocaeli Baro Binası’nın duvarına asılı olan afişi sökmek için daha önce adam gönderenleri ‘Bu alan Mart sonuna kadar Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kiralanmıştır’ yazısı bile rahatsız etti.
 
Dün gece yarısı yine afişi kaldırmak istediler. CHP’liler duruma müdahale etti. Fatma Kaplan Hürriyet vincin sepetiyle yukarı çıkarak kendi adının yazdığı bölümü de kapattı sorun çözüldü.  Bilindiği gibi aynı alan bir önceki seçimde AKP tarafından kiralanmıştı. Bu seçimlerde de CHP kiraladı. Türkiye’nin bazı yerlerinde sokaklar AKP’li adaylarının afişleri ile dolu. Şikayet ediliyor ama kaldıran yok. Bu mu adalet? Bu mu eşitlik? Ayıptır ayıp.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.