BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fatma Kaplan Hürriyet’in İYİ dostları var!

CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet çok yoğun bir tempoda çalışıyor. Yorulmak nedir bilmiyor. Hürriyet bir süredir İYİ Partililer sahaya çıkıyor. CHP ile İYİ Partililer adeta tek parti gibi davranıyorlar. Zira iki parti arasında kurulan ittifak da zaten bunu gerektiriyor. 

27 Ocak 2019 06:45
Fatma Kaplan Hürriyet’in İYİ dostları var!

Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’in Bekirpaşa bölgesi ile köylere ağırlık vermesi ve bu bölgelerde çat-kapı yöntemiyle evleri de ziyaret etmesi bekleniyor. Fatma Kaplan Hürriyet’i, İYİ Partililerle birlikte görenler ‘İYİ dostları var’ diye düşünüyor. 
 
Başta Belsa İş Merkezi olmak üzere pek çok esnaf da elini sıkıp sohbet etmek için Fatma Kaplan Hürriyet’in gelmesini sabırsızlıkla bekliyor.
 
Fatma Kaplan Hürriyet Facebook sayfasından şu sözlerle İYİ Partililere iyi ki varsınız dedi. İşte o paylaşım:  

Sabaha karşı İYİ Partili dostlarımızla bir araya geldik. Böyle zamanlarda daha da İYİ anlıyoruz dostluklarımızın önemini ve verdikleri candan desteğin ne kadar kıymetli olduğunu. İYİ ki varsınız.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.