BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yenidoğan Mahalle Muhtar adayı Temel iddialı geliyor

31 Mart 2019'daki yerel seçimler yaklaşırken, kentteki muhtar adayları da sahaya inip çalışmalara başladı. İzmit Yenidoğan’da doğan, Yenidoğan’da büyüyen, Yenidoğan Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Emre Temel “Artık mahallem arka bahçe kalmayacak” diyor. Doğup büyüdüğü mahallesinde hayata geçirmek istedikleri çalışmaları anlatarak komşularından destek istiyor.  

09 Ocak 2019 16:35
Yenidoğan Mahalle Muhtar adayı Temel iddialı geliyor

1958 Yılında Yenidoğan’a gelen Hoca Bakkal Abdurrahim Gördebil ‘in torununun oğlu, Dişçi Ali TEMEL’in torunu, geçtiğimiz aylarda vefat eden İsmail Ahmet TEMEL’in oğlu,Yenidoğan’da doğan, Yenidoğan’da büyüyen Yunus Emre Temel,çevresinden gördüğü destekle kendisini bir anda muhtarlık yarışının içinde buldu.
 
Rahmetli babasının kendisine vasiyeti olan muhtarlığı düşünürken bir çok aile büyüğü ve mahalle büyüğüne danıştı. Aldığı destekle doğup büyüdüğü mahalleye hizmet için yeni bir yola çıkmaya hazırlandı.
 
İzmit Yenidoğan Mahallesi’ne muhtar adayı olan Temel, hayata geçirmeyi planladığı projelerle mahallesindeki seçim yarışını hareketlendirdi. İddialı projeleriyle dikkat çeken Temel, “Artık mahallem arka bahçe
kalmayacak” diyor, iddiasını komşuları için gerçekleştirmeyi planladığı çalışmalarla konuşturuyor.  
Kocaeli Üniversitesi Çevre – Anadolu Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Okuyan,
 
BahçesehirÜnviersitesi Hükümet Liderlik Okulu Siyaset Programı Mezunu olan Temel siyasete muhtarlıkla başlamak istiyor. “Bana yetki verin hizmet görün kendimi gösteriyim” diyen Temel aynı zamanda ilimizde ve ülkemizde önemli güvenlik projelerine imza atmış Sedense Elektronik Güvenlik Sistemleri Ltd. Şti.’nin
 
Yönetim Kurulu Başkanı.  İlimizde ve ülke genelinde birçok sivil toplum kuruluşunda Yönetim Kurulu Üyeliği yapmakta olan, birçok sosyal projenin altında imzası bulunan Temel, “Artık kendi mahallem için taşın altına el koyma zamanı geldi” dedi. 
 
ULAŞILMAYAN MUHTAR OLMAYACAĞIM 
 
Yenidoğan Mahallesi Muhtar Adayı Yunus Emre Temel, muhtar seçildiği takdirde düzenleyeceği toplantıların yanı sıra komşularının kendisineWhatsApp telefon uygulaması aracılığıyla 7/24  ulaşabileceğini kaydetti.
 
“Toplantılarda ve whatsApp hattı aracılığıyla milletimiz içindekini dökecek, sıkıntısını söyleyecek. Sıkıntılara hep birlikte çare olacağız.” diyen Temel,“Gencim, enerjim var. Dertleri de biliyorum, dermanını da.” diyerek Yenidoğan sakinlerinden oy istiyor. 
 
 Muhtarlığın çok önemli bir kurum olduğuna değinen Temel, “Vatandaş ile Devlet arasında köprü oluyorsunuz. Siyaset üstü bir kurum olduğu için de bazı kapıları açmak daha da kolaylaşır. Tabiki zorlukları da çok. 7/24 vatandaşla beraber olacaksın. Sorunları birinci elden dinleyeceksin.” derken mahallesi için hizmete hazır
 
olduğunun altını çizerek“Mahalle sakinlerimizden gelen talepleri her zaman dinleriz. İmkanlarımız ölçüsünde yapacağımız bir işten asla geri durmayız. İnanmak, başarıyı getirir. Ben kendime güveniyor ve  mahalleme hizmette farkı hissettireceğime inanıyorum.” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.