BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te Hürriyet tamam, sırada Büyükşehir var

Beklenildiği gibi CHP’nin İzmit Belediye Başkan Adayı Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet oldu. Sıra da Büyükşehir Belediyesi var. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

18 Aralık 2018 09:54
İzmit'te Hürriyet tamam, sırada Büyükşehir var

CHP’de Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit Belediye Başkan adaylığı resmen ilan edildi. İzmit’te İYİ Parti aday çıkarmayacak ve CHP’yi destekleyecek. 
 
Fatma Kaplan Hürriyet’in bir kaç gün içinde sahaya inmesi de bekleniyor. Öte yandan CHP’nin İYİ Parti’ye bıraktığı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na kimin aday gösterileceği de çok merak ediliyor. 
 
İYİ Parti’nin Kocaeli genelinde yaptırdığı ankette vatandaşa Sefa Sirmen, Dr. Serdar Kaman, İbrahim Hakkı Alptürk, Fahri Örengül, Keramettin Gençtürk ve KOÜ’de görev yapan Prof. Dr. Faik Budak gibi isimlerden hangisini aday olarak görmek istersiniz sorusu yöneltiliyor.
 
FATMA KAPLAN HÜRRİYET KİMDİR?
 
Fatma Kaplan Hürriyet, 20 Mart 1982, Tekirdağ’da doğdu. 2004 yılında Kocaeli Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Hürriyet 7 Haziran 2015 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Kocaeli milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine girdi. 1 Kasım 2015 tarihinde yapılan genel seçimlerinde CHP tarafından birinci sıradan Kocaeli milletvekili adayı gösterildi ve seçildi.
 
2018 Türkiye genel seçimleri öncesinde 14 CHP’li milletvekili ile mecliste grup kurabilmesi için İyi Parti’ye geçti. 10 Mayıs 2018 tarihinde yapılan açıklama ile Cumhuriyet Halk Partisi’ne geri döndü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.