BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Ordulular, Başsavcı Habib Korkmaz'ı kutladı

Marmara Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun, ilimize yeni atanan Başsavcı Habib Korkmaz'ı dernek üyeleriyle birlikte makamında ziyaret etti.  

13 Kasım 2018 05:27
Ordulular, Başsavcı Habib Korkmaz'ı kutladı

Korkmaz’a yönelik ziyarette, Ordulular Derneği Başkanı Mehmet Çun ile beraber Gazi Lisesi Müdürü Zeki Koyun, Kadın Kolları Başkanu Nur Derebaşı, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Canan Çakar, Mustafa Tuğ ve Yakup Derebaşı, Düriye Egemen Çun’da hazır bulundu. 
 
FINDIK HEDİYE ETTİLER
 
Ziyaret sırasında Başsavcı Korkmaz’a, dernek üyeleri tarafından fındık ve Ordu’yu tanıtıcı kitapçıklar hediye edildi. Tokat Zileli olan Başsavcı Korkmaz’ın Ordu’yu iyi bildiğini, Ordu’da suç oranlarının az olduğu için ayrıca Ordu’yu beğendiğini ifade etti. Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan dernek üyeleri Korkmaz'a yeni görev yerinde başarılar diledi. Marmara Ordulular Derneği üyeleri Korkmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunduktan sonra Başsavcı Vekili Hasan Gündüz’ü, savcı Bilal Kağan Yıldırım ve savcı Ramazan Çalık’ı ziyaret etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.