BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Aday olmaya mecbur kaldım

CHP’den İzmit Belediye Başkan Aday Adayı olan Nazif Korkmaz 3 dönemdir İzmit’te seçimlerin kaybedildiğine dikkat çekti ve ‘Aday olmaya mecbur kaldım dedi. 

26 Ekim 2018 06:13
Aday olmaya mecbur kaldım

CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Nazif Korkmaz Yeşilova Mahallesi’ndeki Yeşilbahçe’de partililer ve gazetecilerle bir araya geldi. CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, eski Milletvekili Bekir Yurdagül ve Yahya Kaptan Mahalle Muhtarı Ahmet Mirzaoğlu gibi isimlerde bu buluşmada hazır bulundu.
 
CHP İzmit Belediye Başkan aday adayı Nazif Korkmaz bu toplantıda şöyle konuştu:  ‘Yirmi yılı aşkın bu kentte insanlara örgütlenmeleri için yol gösterdim ve partimde de sorumluluk üstlenmedim, görev almadım. 1999 seçimlerini kazanmamızda benim katkım büyüktür ve bunu herkes de biliyor. Son 15 yıldır seçim kaybediyoruz demek ki makasları, rayları değiştirmek lazım. Yeni bir siyasi hak inşa etmek lazım.’
 
‘Ben de bu yüzden aday oldum. Son yıllarda AKP ile aramızda 40 bin oy farkı oldu. Bu farkı kapatıp da iktidarı değiştirmek de kolay değil.‘Ben aday olmaya mecbur kaldım. Bu tarihi sorumluluğu üstlenmek zorunda kaldım. Hedefim, hangi şartlarda olursa olsun 3 dönemdir kaybedilen belediyeyi geri almak ve bunu hep birlikte başaracağız.’

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.