BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’ye, Köşker’i aday göstermeyin uyarısı

Gebze’de AKP’nin kurucularından biri olan Okan Kurt, AKP’nin üst düzey yöneticilerine halen belediye başkanı olarak görev yapan Adnan Köşker’i yeniden aday göstermeyin seçimi kaybedersiniz uyarısında bulundu.  

25 Ekim 2018 05:54
AKP’ye, Köşker’i aday göstermeyin uyarısı

İşte Okan Kurt’un sosyal medyadan yaptığı o açıklamanın içeriği: Sayın Başkanım Abdullah Eryarsoy. Gebze’de bir Ak Parti kurucusuyum. 2014 Mart seçimlerinde Gebze Belediye Başkanı aday adayı olmuş biri olarak soruyorum. darbeci gizli imam olarak Orhan Sipahioğlu’nu Gebze’ye getirip ona İmar Ruhsat İskan işlerini kim, ya da kimler verdi acaba ?
 
Orhan Sipahioğlu Gebze’de Ak parti kurucularının rızkıyla oynadı. Kocaeli Ak parti üst akıl da sustu Orhan’dan mı çok korktular ?. Bakıyorum Adnan Köşker’ de orada . Soruyorum; Köşker orada Orhan’ı ziyaret etti mi acaba ?. Köşker orada resim veriyor Orhan’ın sucu varsa Köşker’de Gebze Belediye Başkanıydı. Orhan şimdi Kandıra’da yatıyor Köşker geziyor bu nasıl bir iş ben anlam veremiyorum ? Kocaeli’de FETÖ’cü’ler darbeden sonra daha çok güçlendi hiç bir FETÖ’cüye dokunmadılar niye? 
 
Onlar  Ak partiye oy veren oy verdiren adamlara zülüm yapan zalim yöneticiler. Makamda nutuk atıyor seçim geliyor inşallah bu dönem FETÖ’cü başkanlar tekrar aday olmaz. Olursa ben asla Gebze’de Ak partiye oy vermem. Benim çevremde en az bin oy ver şunu diyor seçmen Gebze’de Recep Tayyip Erdoğan’a zarar veren başkana biz oy vermiyoruz diyor.
 
Gebze seçmeni biz Reisi seviyoruz, biz Gebze’de paralelci FETÖ’cü folanları sevmiyoruz, Biz 2001 Ak parti kurucusuyuz. 2015’e kadar böyle devam ettik ve  Gebze belediye yönetimi  Gebze’de Ak partiye çok zarar verdi bu 2019 Mart seçimlerinde daha iyi görünecek. Aynı 7 Haziran gibi olur Gebze. 

2019. Gebze’ye temiz Ak partiye yakışan kul hakkı yetim hakkı haram yemeyen Müslümanlara zülüm yapmayan biri olur inşallah diyorum. Genel merkez ve Kocaeli üst akıl inşallah bu dönem Gebze’de hata yapmaz yaparsa Gebze’de Ak parti seçimi kesin kaybeder. Burada seçimi CHP kazanır. Adnan Köşker tekrar aday olursa ben Ak partiden istifa ederim ve çok kişi de bekliyor. Köşker aday olursa Gebze seçmeni Köşker’e oy vermez ve ben de asla oy vermem.
 
Verenlere zülüm yapan başkana oy vermek günahtır derim. Gebze’de herkese şunu diyorum; Köşker Ak partiye çok zarar verdi vermeye de devam ediyor. Kocaeli Ak parti yetkililer böyle hataya imza atarlarsa ben hakkımı helal etmiyorum. Bir Ak parti kurucusu olarak hakkım haram olsun diyorum. Mahşer günü bu adama kefil olanlara hakkım haram olsun diyorum ve mahşer günü iki elim yakanızda olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.