BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP'li başkan makam aracını özel işlerde kullanıyor

Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel mesai saatleri içerisinde makam aracını kendi özel işleri için kullanıyor. Nasıl mı? İşte ayrıntılar. 

11 Ekim 2018 14:12
AKP'li başkan makam aracını özel işlerde kullanıyor

Tüm uyarılara, tepkilere rağmen Türkiye’de makam aracı saltanatı son bulmuyor. Bazı başkanlar makam araçlarını özel işlerinde de kullanıyor. Bu isimlerden biri de Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel. 
 
Geçtiğimiz günlerde Engin Güzel makam şoförünü kuru temizlemeciye gönderip elbiselerini almasını ve sonrada evine götürmesini istedi. Şoförde önce kuru temizlemeciye sonra da elbiselerle birlikte Başkan Yardımcısı Engin Güzel’in evinin önüne geldi. 
 
Aynı dakikalarda AKP’nin kurucularından birini görünce de şoförün eli ayağı birbirine dolandı. Elbiseler arka koltukta görünüyordu ama o şoför almak için AKP’nin o kurucusunun uzaklaşmasını bekledi.  
 
Mesai saatleri içerisinde makam aracını ve şoförünü kendi özel işleri için kullanan Engin Güzel’in bu tavırlarına tanık olanlar ‘Bunların hepsi böyle, al birini vur ötekine, yok birbirlerinden farkları’ şeklindeki sözlerle Gebze Belediyesi yönetimine ve Başkan Adnan Köşker’e de tepki gösterdiler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.