BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzkander aşure günü etkinliğinde

İZKANDER Başkanı Özkan ve bir grup yönetim kurulu üyesi Yarbay Refik Cesur İlkokulu Okul Müdürü Kerim Öz’ün daveti üzerine, okulda düzenlenen aşure günü etkinliğine katıldı.  

28 Eylul 2018 07:28
İzkander aşure günü etkinliğinde

Başkan Özkan katıldığı etkinlikten ve Okul Müdürü Kerim Öz’ün hizmetlerinden duyduğu memnuniyetini şu sözlerle dile getirdi; “Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir.(M.Kemal Atatürk)” anlayışını şiar edinerek kendisini bütün benliği ile ülkesine, milletine, mesleğine ve gelecek nesillere adamış olan Kerim müdürümüzün okulumuza ve öğrencilerimize vermiş olduğu emek ve ezber bozan hizmetleri konusunda şaşkınlığımızı gizleyemedik. Kendisine hizmetlerinden dolayı sonsuz teşekkür ederiz” dedi.
 
KÖLESİ OLACAĞIZ
 
Başkan Özkan konuşmasına; İZKANDER ailesi olarak Hz.Ali(r.a)’nin “Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum” sözüne ithafen böylesine mesleğine aşık ezber bozan hizmetlerle çocuklarımıza ve geleceğimize hizmet veren, onlara okullarını evi gibi sevdiren Kerim Öz ve Kerim Öz gibi kurumuna mesleğine ülkesine milletine aşık bütün hizmetkarların kölesi olacağız. Ancak aksi durumda karşılarında dimdik duracağımızdan da kimsenin şüphesi olmasın. Biz her zaman hizmetten ve hizmet edenlerden yana olacağız.” diyerek devam etti. Başkan Özkan son olarak; “İZKANDER ailesi olarak Kerim Öz hocamıza nazik daveti, misafirperverliği, hoşgörüsü ve ezber bozan hizmetlerinden dolayı sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.” diyerek konuşmasına son verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.