BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti ve SP’den 30 Ağustos mesajı

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Serdar Kaman ile Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle birer mesaj yayınladılar. 

30 Ağustos 2018 03:12
İYİ Parti ve SP’den 30 Ağustos mesajı

İşte Serdar Kaman’ın o açıklamasının içeriği: Biz Türkler tarih boyunca hürriyet ve istiklale timsal olmuş bir milletiz. Tarihimiz nice 30 Ağustos zaferleri ile doludur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları 30 Ağustos Zaferi ile tüm Dünya’ya bir kez daha Türk’ün esir olmayacağını göstermiştir.Vatanımızın ve milletimizin bağımsızlığı için gerekirse canını vermekten kaçınmayan ve Bizlere bu zaferi armağan eden başta Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, Yüce milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum
 
Öte yandan Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay’da 30 Ağustos’u şu sözlerle kutladı. Türkiye'nin geçmişte olduğu gibi şimdi de birlik ve beraberlikle oynanan oyunları boşa çıkartacaktır. Türkiye'yi bölüp, parçalamak ve yok etmek isteyenlere 96 yıl önce büyük bir ders verilmiştir, sözleriyle Türk Milletinin birlik ve beraberliğinden söz etti.
 
Başkan Özalay, milletimiz canını dişine takarak birlik ve beraberlik içinde 30 Ağustos 1922 tarihinde haçlı ordularını mağlup ederek onlara tarihi bir ders verdi. İnancı, namusu ve vatanı uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz bize bu güzel toprakları emanet ettiler. 30 Ağustos Zaferi bizim birlik ve beraberliğimizin örneğidir. Bizler tek yürek, tek yumruk olmak zorundayız. Her vatan evladının kalbi milletimizin birlik beraberliği, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için atmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlar, Gazi Mustafa Kemal ve şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim, dilekleriyle sözlerine son verdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.