BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’ne kriz var o geziyi iptal edin çağrısı

İzmit Belediyesi muhtarlara yönelik 5 günlük Avrupa gezisi tertip etmişti. Meclis’ten de bu geziyle ilgili karar da çıkmış ve toplam 89 muhtarın tüm masraflarının belediye tarafından karşılanacağı açıklanmıştı. 

13 Ağustos 2018 10:09
İzmit Belediyesi’ne kriz var o geziyi iptal edin çağrısı

12 Eylül’de gerçekleştirilmesi planlanan bu gezide muhtarların Yunanistan, Kosova ve Makedonya gibi ülkeleri ziyaret etmeleri düşünülmüştü. İzmit Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mustafa Yaman’ Türkiye olağanüstü günlerden geçiyor. Ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıyayız. Bu şartlarda o gezi iptal edilmelidir. Eğer iptal edilmeyecekse ben katılma hakkımdan feragat ediyorum’ dedi ve gezinin iptaline ilişkin hazırladığı dilekçeyi de Belediye yöneticilerine takdim etti. Muhtar Mustafa Yaman’ın bu davranışı da takdirle karşılandı. Bakalım İzmit Belediyesi o geziyi iptal edecek mi? Bekleyelim görelim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.