Kocaeli Büyükşehir Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Altyapısı yenilenen cadde ve sokaklar elden geçirilirken, zemini yıpranan cadde ve sokaklarda bakım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Kartepe bölgesinde yol yenileme çalışması yapıldı. Çalışmada iki cadde ve bir sokakta asfalt serimi ve kaldırım imalatları yapıldı.
CUMHURİYET CADDESİ
Çalışma kapsamında 500 metre uzunluğundaki Cumhuriyet Caddesi yenilendi. Caddeye 350 ton yama yapılırkenüzerine 570 ton aşınma asfaltı serildi. Şehir merkezinde doğu batı eksenli uzanan cadde batıda Gazanfer Caddesi’ne doğuda Leyla Atakan Caddesi’ni keserekAdem Yavuz Caddesi’ne bağlanıyor. Ayrıca 130 metre uzunluğundaki Balaban Sokak’da elden geçirildi.
OSMANGAZİ CADDESİ
Çalışma kapsamında Osmangazi Caddesi de yenilendi. 650 metre uzunluğundaki cadde ilçenin ulaşımdaki önemli caddelerinden biri olma özelliğini taşıyor. Cadde 17 Ağustos Caddesi’nin güney doğusunda yer alıyor. Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri caddenin her iki tarafındaki kaldırımları da yeniledi. Çalışmada yaklaşık 2 bin metrekare parke döşendi.
Çayırova’da Türk Halk Müziği korosu dinleyicilerden tam not aldı
Pazarcılar Odası Başkanı Kumsar’dan Büyükakın’a teşekkür
Derince’deki Basın Sitesi’nde öğrenciler her gün risk altında
Başkan Hürriyet: İzmit’te Ramazan boyunca sofralarımız herkese açık olacak




