Evimiz Dünya projesi Kocaeli’nde TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin TOL ve TEMA Vakfı GölcükSorumlu yardımcısı Şevkiye Uğur tarafından yürütülmektedir. 23 Mayıs 2018 20:56
Evimiz Dünya projesi Kocaeli’nde TEMA Vakfı Kocaeli Temsilcisi Nermin TOL ve TEMA Vakfı GölcükSorumlu yardımcısı Şevkiye Uğur tarafından yürütülmektedir.
Başiskele ilçemizden Levent Kırca Oya Başar İlkokulu, Başiskele Seymen 8.Boru İlkokulu , Yuvacık Serdar İlkokulun da bu proje kapsamında öğrencilerimizle “Sürdürülebilirlik” kavramı üzerine konuşulup İhtiyacımız kadar tüketmemiz, Atıklarımızı dönüştürüp yeniden kullanmamız gerekliliği bir kez daha vurgulanmıştır.
Proje sunumlarının ardından tüm öğrenciler maydanoz tohumu ekip Mevcut alışkanlıklarımızla 1,5 dünya tüketiyoruz… Oysa sadece BİR DÜNYAMIZ VAR ONU KORUMALIYIZ… dediler
İzmit’te şok ölüm! 5. kattan yere çakıldı
Başkan Söğüt: Gençlerimiz ülkemizi daha güçlü seviyelere taşıyacak
Gölcük İhsaniye’deki o çalışma ne zaman bitecek?
Derince’de Engelliler Haftası buluşması




