BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

18 yaşındaki Elifnur Bayram AKP’den aday

AK Parti'nin en genç milletvekili adayı Kocaeli 11. sıradan aday gösterilen 18 yaşındaki Elifnur Bayram oldu. 

21 Mayıs 2018 05:19
18 yaşındaki Elifnur Bayram AKP’den aday

Türkiye'nin en genç milletvekili adayı 18 yaşındaki Elifnur Bayram, küçüklüğünden beri en büyük hayali olan tıp doktorluğu ile milletvekilliğini kazanıp, çifte mutluluk yaşamak istiyor. Kocaeli Fen Lisesi son sınıf öğrencisi Bayram, bu sene gireceği üniversite sınavında tıp fakültesini kazanıp doktor olmak istiyor, ayrıca milletvekili olarak ülkesine hizmet etmenin en büyük ideali olduğunu da söyledi.
 
Bayram, "Milletvekili olursam okulumu da devam ettireceğim, ikisinden de vazgeçmek istemiyorum. Milletvekilli olursam Meclis'te söz sahibi olursam ikisini birlikte devam ettireceğim." dedi. Bayram, milletvekili olduğunda öncelikle eğitim alanında birtakım çalışmalar yapmak, fikir sunmak istediğini dile getirerek, özel yetenekli, üstün yetenekli ve çok daha özel olan, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan, ailesinin bakımına muhtaç kardeşlerini en iyi şekilde topluma kazandırabilmek için yapılacak çok şey olduğunu düşündüğünü vurguladı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.