BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

BBP’li aday adayları dur durak bilmiyor!

Büyük Birlik Partisi’nin milletvekili aday adayı Serhat Duyar ve ekibi, dur durak bilmiyor. 

12 Mayıs 2018 11:55
BBP’li aday adayları dur durak bilmiyor!

24 Haziran’da yapılacak olan erken genel seçimler öncesinde siyasi partilerdeki milletvekili aday adayı başvuruları da sona erdi. Milletvekili olmak isteyen isimler, resmi başvurularını yaptı, aday listesini beklemeye başladı. Bu süre zarfında AK Parti’nin listelerinden seçime girecek olan ve Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer alan Büyük Birlik Partisi’nin aday adayları seçmenle buluşuyor. BBP’den milletvekili aday adayı olan Serhat Duyar, Serkan Öztürk, Fatih Aktulun ve Baran Aslan geçtiğimiz gün birçok isimle bir araya geldi. 
 
DESTEK İSTEDİLER 
 
BBP Kocaeli Milletvekili aday adayı Serhat Duyar, günün ilk ziyaretini Demokrat Parti İl Başkanı Mustafa Nazlıgül ve DSP İl Başkanı Halim Dedeoğlu’na yaptı. Üç başkan, seçimlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu. Daha sonra ise Duyar ve diğer milletvekili aday adayları, Çınarlı Taksi Durağı’nı ziyaret etti. Taksicilerle sohbet eden milletvekili aday adayları, onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.  Aday adayları taksicilerden ayrıca Cumhur İttifakına destek istemeyi de ihmal etmedi. 
 
BİRÇOK ZİYARET 
 
Sonrasında ise BBP milletvekili aday adayı Serhat Duyar, birçok ismi işyerinde ziyaret etti. Duyar; Barış Tercüme’nin sahibi Cemal Barış, ilimizde geniş bir kesim tarafından tanınan Köfteci İlhan’ın sahibi İlhan Haftacı, Biz İzmitiz Platformu’nun başkanı Hüseyin Erol, MHP eski İl Başkanı Ruhi Çavdar, İDEBİR Başkanı İbrahim Elhas Yenice ve son olarak da Dr. İbrahim Kahraman’ı ziyaret etti. Duyar, başkanlardan Cumhur İttifakına destek istedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.