BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

95 yaşında imza atmaya geldi

Haksızlık yapan sağ gözüm olsa çıkarıp atarım diyen ve Kocaeli’nde geniş bir kesim tarafından tanınan Refika Anne, Temel Karamollaoğlu için imza attı.  

07 Mayıs 2018 12:31
95 yaşında imza atmaya geldi

95 yaşında olan Refika Anne, rahatsızlığına aldırış etmeden Başiskele'den İzmit Adliyesine kadar gelerek Temel Karamollaoğlu'nun adaylığı için imza dilekçesini verdi. Sultan Baba olarak bilinen, Merhum İhsan Tamgüney Hoca Efendi’nin talebelerinden olan Refika Anne, yaşı ve rahatsızlığına rağmen siyaseti yakından takip ediyor. Ülkenin zor günler geçirdiğini ve bu zorlukları ancak Milli Görüş ile atlatabileceğini ifade eden Refika Anne: "Ya Rabbi! Milli Görüş'ün iktidarda olup, ülkeyi felaha kavuşturduğu günleri göstermeden canımı alma." diye dua ediyor. Temel Karamollaoğlu için imza vermeyi kurtuluşun ilk adımı olarak gören Refika Anne, tüm vatandaşları da Temel Karamollaoğlu için imza vermeye davet ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.