BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yazar Nazım Çelik Makedonya yolcusu

Potoger Taşına Veda adlı roman yazarı Araştırmacı-Gazeteci Yazar nazım Çelik geçmişine sahip çıkmak için ve dedelerin tarihi nitelikteki mezar taşları bakımı için 30 Nisan pazartesi günü Makedonya'ya gidiyor.  

28 Nisan 2018 13:55
Yazar Nazım Çelik Makedonya yolcusu

Yazar Nazım Çelik romanımdan elde ettiği gelir ile Usturumuca-Çanaklı köyünde Osmanlıdan kalmış dedelerinin eski mezar taşlarını temizletip, kırıkları tamir edip ve Türkçeye çevirip numaralandırarak rüyasını gerçekleştirecek. Dört kişilik ekip ile üç gün boyunca 110 mezar taşı temizlenip, Osmanlıca yazılar boyanarak ve ilk günkü gibi yepyeni yapılacak. Gazeteci Yazar Nazım Çelik ayrıca Uluslararası Çalıklı Hıdırlez Şenliği Festivalin resmi konuğu olarak çeşitli temaslarda bulunacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.