BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP'ye tam donanımlı milletvekili adayı

Yapılacak olan 24 Haziran Genel Seçimler için milletvekilliğine Milliyetçi Hareket Partisi'nden aday olduğunu açıklayan Kocaeli'inn önde gelen iş adamlarından Hacı Latif İşçen, başvuru dilekçesini MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu'ya teslim etti. Başvuru dilekçesini Hacı Latif İşcen'den alan MHP Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu, ' En donanımlı, en bilgili, en hak eden bir aday Hacı Latif İşçen. En iyi yerde olmasını isterim. Teşkilat olarak arkasındayız." dedi.  

27 Nisan 2018 21:10
MHP'ye tam donanımlı milletvekili adayı

Hacı Latif İşcen ise yaptığı açıklamada, bir dava inancı içinde olduğunu vurgulayarak asla koltuk sevdası içinde olmadığını söyledi. İşcen, "Bizim için en büyük değer, ahlaktır. Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeşi'in dokuz doktrininin temeli de buna dayanır. Bizim en büyük hedefimiz bu ülkeye hizmet etmek ve bayrağı en yüksel yerlere taşımaktır. Bizim anlayışımızda önce ülkem, sonra milletim ve sonra ben vardır. bizim için esas gaye, devletin bekasıdır. bu davaya bizden önce bedel ödeyen büyüklerimiz var. Bu bedel ödeyen büyüklerimizin izinden gitmek, bizim için büyük bir onurdur. Ben sıra ve mevki gözetmeksizin  adayım. Bizim asla koltuk sevdamız yoktur. Sıralamada yer versinler veya vermesinler, bu davadan vaz geçmeyeceğime, bu davanın bir neferi olarak hizmet edeceğime namusum ve şerefim üzerine yemin ederim" dedi.

HACI LATİF İŞCAN KİM?

*Sosyolag
*Endüstri Mühendisi
*Aile Danışmanı
*Piskoterapist
*Makine Emniyet Uzmanı
*A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı
*Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi(CASGEM) Eğitmeni
*İş Güvenliği Uzmanları Derneği(İŞGDER) 2009-2015 Yönetim Kurulu Başkanı
*2013-2015 Sosyologlar Derneği Yönetim kurulu üyesi
* İş Güvenliği Uzmanları Derneği halen Denetim Kurulu Başkanı 
* İş Güvenliği Uzmanları Derneği 2016 yılından beri platform sözcüsü ve hala devam etmektedir
*Sosyologlar Derneği Kocaeli Başkanı ve hala devam etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.