Ziyarette; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek eşlik ettiler. 17 Şubat 2018 13:48
Ziyarette; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy’a Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek eşlik ettiler.
İlçe Müftüsü Orhan Örnek’in şehidimiz için yaptığı duanın ardından, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve Vali Hüseyin Aksoy, ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını seve seve veren ve şahadet mertebesine ulaşan Şehidimiz İlker Ağçay’ı ve tüm şehitlerimizi rahmet ve şükran duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olduklarını ifade ettiler.
Şehidimiz İlker Ağçay’ın ailesi kendilerini yalnız bırakmayan Başbakan Yardımcısı ve Valiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirttiler.
Kocaeli Büyükşehir mezbahası örnek tesis olacak
Gebze’de 3 aydır maaş alamayan işçilere EMEP’ten destek
Başkan Gökçe Körfezkent esnafıyla bir araya geldi
Başkan Sezer Kadın Hakları Günü’nü kutladı






