BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fikri Işık’ın o sözlerine tepki gösterdi

İYİ Parti saflarına katılan DYP Kocaeli eski İl Yönetim Kurulu üyesi Arif Aygün aynı zamanda Başbakan Yardımcısı da olan Kocaeli Milletvekili Fikri Işık’a yüklendi. 

09 Şubat 2018 01:16
Fikri Işık’ın o sözlerine tepki gösterdi

İşte o açıklamanın içeriği: Kuvayı Milliye ruhu hayat bulmak zorunda artık. Aziz Türk milleti bizleri birbirimize düşürüp ayrıştırmak isteyenlerin planları muhakkak vardır. Ama bu planlar milletimizin birleştirilmesi, toprağımızın, vatanımızın ve bayrağımızın muhafaza edilmesi olmadığı aşikar.  Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sözünü hatırlatmak isterim; 
 
Aziz Türk milleti birinci vazifen Türk istiklalini, Türk Cumhuriyeti’ni ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. O nedenledir ki; hükümet kokartlı kişilerin menfaat üzerine dayalı sözlerine müdana etmememiz ülkemiz ve geleceğimiz açısından önem taşımakta.
 
Şimdilerde Afrin de teröre karşı yapılan temizliği savaş diye ilan etmekteler. Lakin Savaş devletler arasında olur. Savaş dersek terörü devlet yapmış meşrulaştırmış oluruz. Sayın Fikri Işık size de sitem etmek gerek.Yaklaşık 16 senedir köylerimiz, semtlerimiz, caddelerimiz, mahalle ve sokaklarımız unutulmuş varoşluktan kurtaramamış bir hükümetin kurucusu aralarında bulunan kişisiniz.
 
Şimdilerde basınla iletişim kurup örnek köy yapacağız, köyüne dönene 300 koyun ve sürpriz maaş demektesiniz. Yahu bizim köylerimiz zaten yıllarca hep örnekti. Destek çıkmasını bilemediniz, unuttunuz.16 senede toprak ve hayvan ehli yaşlı öğreticiler kimisi eli ayağı tutmaz, kimisi de Hakka göçtü.
 
Köylü milletin efendisidir sözünü yeni hatırladınız. Kocaeli’mdeki reklam kokulu menfaat üzerine dayalı sözlerinizi inandırıcı bulamadığımız bilginizde olsun. Bu hamleniz seçime dayalı milleti kandırmak ve bir köyü ele alıp göstermelik işlemek anlamını taşıyor. Köylerimize menfaat düşünce ile yaklaşmayın. Bir tek huzurlu yer oraları kaldı. Biz büyük Türk milletiyiz. Ülkemizde Lawrence 'lar türediğini görmekteyiz. Türkiye Cumhuriyeti her zaman büyüktü. 
 
FETO’dan damat almış Sayın Cumhurbaşkanımız bu Milletin gücünü ve kudretini bilmekte. Yeni Türkiye derken neyi ima ettiğini halkımız da bilmekte. Artık size güvenip koltuğa oturtan biz millet olarak size güvenimizin kalmadığını belirterek, Vatanımızı korumak için çoluk çocuk ailece canlar feda edeceğimizi bilmenizi isteriz. Halkımız uyandı. Kuvayı Milliye ruhu uyandı. Kuvayı Milliye ruhu hayat bulmak zorunda artık.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.