BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hatay’ın lezzetini İzmit’e taşıdılar

Hataylı Nihat Katmış ile Ağrılı gazeteci Melikşah Kökser Hatay’ın lezzeti Antaky Döneri İzmit’e taşıdılar. Antaky Döner İzmit Tepecik Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No:124 Halkevi karşısındaki mekanda hizmete açıldı. 

30 Ocak 2018 08:48
Hatay’ın lezzetini İzmit’e taşıdılar

Nihat Katmış ile Melikşah Kökser isimli iki girişimci işadamı Ağrı ve Hatay’dan sonra İzmit’te de Antaky Döner’in şubesini hizmete açtı. Türkiye genelinde de 13 ayrı şube var. İzmitlilerin, Hatay’ın özel soslu, lezzetiyle de büyüleyen dönerinin bağımlısı olmaları bekleniyor.

RESMİ AÇILIŞ 10 GÜN SONRA

Ortaklardan Melikşah Kökser aynı zamanda Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MSÜAD) Ağrı İl Temsilcisi ve Güncel Ağrı Gazetesi’nin de sahibi. İzmit’te hizmete giren Antaky Döner’in resmi açılışının 10 gün içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

8 PERSONELLE HİZMET

İzmit Tepecik Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi No:124 Halkevi karşısında hizmete giren Antaky Döner’de 10.00 ile 22.00 arası toplam 8 personelle hizmet verilecek. Üst katta aileler için de salon var.

YENİ ŞUBELER AÇILACAK

Melikşah Kökser ‘Yeni şubeler açmayı hedefliyoruz. Kocaeli’de ilk şubemizi açtık; sırada Adapazarı ve Bursa var’ dedi. Melikşah Kökser şöyle devam etti: 40 çeşit baharatla özel olarak geliştirilen sos ile hazırlanıyor.’

NEDEN ANTAKY DÖNER?

‘İnsanlar yerel tatlardan uzaklaşıp genel tatlara yayılmışlar ama biz farkımızı lezzetimiz ile ortaya koyuyoruz.  Tüm ürünlerimiz Hatay’dan özel olarak getiriliyor. Ekmeğimiz ve lavaşımızda özel hazırlanıyor ve insanlarla buluşuyor.’

ÖNCELİĞİMİZ LEZZET VE HİJYEN!

‘Bilindiği üzere Kocaeli’nde Birçok döner şubesi var. İnsanlar yemek yerken hijyen ve lezzet arıyorlar. Antaky Döner bu konuda oldukça güvenilir bir marka. İş yerinin Beyaz Bayrağı var ve tüm hijyen konularında sınıfı geçmiş. Bizlere de Antaky Dönere gidip eşsiz lezzeti tatmak kalıyor.

Adres: Tepecik Mah. Şehabettin Bilgisu Cad. No: 124 (Halkevi Karşısı) İzmit-Kocaeli
 
Tel: 0555 033 41 31

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.