BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarih koridoruna yılın vizyon projesi ödülü

İzmit Belediyesinin Tarih Koridoru Projesi yılın vizyon projesi ödülüne layık görüldü. Buhara Medya Grubu tarafından düzenlenen kültür, sanat, siyaset, bürokrasi arenasını bir araya getiren 8.Uluslararası Buhara Medya Ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.  

26 Ocak 2018 06:22
Tarih koridoruna yılın vizyon projesi ödülü

Ankara Sheraton Otel’de yapılan törene TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu,  Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, milletvekilleri ve siyasetin üst yöneticileri katıldı.  Ülke genelinde siyasetten bürokrasiye,  sanatın ve  meslek dallarının en başarılılarının seçildiği ödül törenine ünlü doktor Canan Karatay,  sanat dünyasından Ahmet Selçuk İlhan, Sinan Akçıl,  Berdan Mardin’in aralarında bulunduğu çok sayıda sanatçı da katıldı.
 
YENİ İZMİT’İ YENİ TÜRKİYE’YE HAZIRLIYORUZ
 
Sunuculuğunu Ece Erken’in yaptığı törende yılın vizyon projesi ödülünü Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan’ın elinden alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan “ belediye başkanlar en büyük ödülü halkın sevgisi ve bu tür takdirlerle alırlar.  Sayın Cumhurbaşkanımızın ülkemizin her alanında başlattığı yeni ve güçlü Türkiye kalkınma çalışmasına biz de İzmit’ten destek oluyoruz.  9 yıldır Yeni İzmit sloganımızla şehrimizi yeni Türkiye’ye hazırlıyoruz” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.