banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Pazartesi kar var, ama asıl soğuk dalgası o tarihte

Bugünden itibaren hızla düşmeye başlayacak olan hava sıcaklıkları, son dakika verilerine göre pazar günü birçok ilde kendini karla karışık yağmur olarak gösterecek. Kar bekleyenler için güzel haberler geldi, pazartesi yurdun büyük çoğunluğu kar altında kalacak fakat asıl soğuk hava dalgası 22 Ocak'ta. 

12 Ocak 2018 22:40
Pazartesi kar var, ama asıl soğuk dalgası o tarihte

İstanbul ve Kocaeli’de vatandaşlar özlemle bekledikleri beyaz örtüye birkaç gün içinde kavuşacak. Meteoroloji’den gelen son dakika haberlerine göre hava sıcaklıkları bugünden itibaren adım adım düşecek pazar günü başlayacak karla karışık yağmur, pazartesi günün ilk saatlerinde kara dönecek. Fakat asıl soğuk hava dalgası 20 Ocak’tan sonra kendisini göstermeye başlayacak ve uzun soluklu olacak.
;
Kısa süreli olarak etkili olacak kar yağışı pazar ve pazartesi yurdun kuzey kesimlerinde kendini gösterecek, 2 gün sürecek yağışlı ve soğuk hava ardından birkaç günlük bir mola verecek ancak asıl kış 20 Ocak’ta geliyor. Uzun soluklu olarak yurdu etkisi altına alacak olan soğuk hava dalgasıyla birlikte birçok il beyaz örtü altında kalacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.