BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Enflasyon bize vız gelir tırıs gider!

Twitter'da en çok konuşulan konuların belirlendiği listede bu sabah açıklanan 'enflasyon' ancak 9'uncu sırada kendine yer bulabildi. İşte ayrıntılar.. 

03 Ocak 2018 08:43
Enflasyon bize vız gelir tırıs gider!

Milyonlarca insanı ilgilendiren yıl sonu enflasyon rakamları açıklandı. Açıklanan aralık ayı enflasyonuyla memur, memur emeklisi, işçi emeklisi herkes yüzde 5.69 zam almış olacak. En düşük memur maaşı 137 TL, en düşük emekli memur maaşına ise 103 TL zam yapıldı. İşçi emeklisinin zammı 50-83 TL arasında oldu. En düşük işçi emeklisinin aylık maaşı 50 TL arttı. Yani günlük zam ortalama 4.1 TL oldu.
 
TWITTER GÜNDEMİNE SONDAN GİRDİ!
 
Milyonlarca insanı yakından ilgilendiren bu gelişmenin ise sosyal medyada ilgi çekmediği gözlendi. Twitter’da en çok konuşulan konuların belirlendiği listede enflasyon konu başlığı ancak 9’uncu sırada kendine yer bulabildi.
 
“ÇokuygunfiyatlardanTTverilir” etiketinin bile ‘enflasyon’dan daha çok etkişelim aldığı gözlendi. İşte Türkiye’nin sosyal medyadaki gündemi:

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.