BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hasan Ayaz'dan, Cemal Turgay'a ziyaret

AK Parti İzmit İlçe Başkanı Hasan Ayaz, İzmit'in tanınmış ve usta fotoğrafçısı Cemal Turgay'ı evinde ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. 

02 Ocak 2018 08:50
Hasan Ayaz'dan, Cemal Turgay'a ziyaret

Hasta ziyaretlerine verdiği önemi her fırsatta dile getiren Başkan Ayaz, İzmit'in eski fotoğrafçılarından Cemal Turgay'ı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. İlçe Başkan Yardımcısı Ceyhun Yalçın'ın kendisine eşlik ettiği ziyarette hastaları ziyaret etmenin önemine değinen Başkan Hasan Ayaz, "Biz annemizden babamızdan hasta olanı, yaşlıları ziyaret etmeyi gördük. Hastalara ve yaşlılara yaptığımız ziyaretler bizim kültürümüzün en güzel göreneklerinden biri. Bizi bir yapıyor, birbirimize yaklaştırıyor" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.