BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kocaelililer Kudüs mitingine koştu

Kocaelililer Erbakan Vakfı tarafından İzmit’te düzenlenen Kudüs mitingine koştu.  

17 Aralık 2017 07:38
Kocaelililer Kudüs mitingine koştu

ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıdığını açıklamasıilimizde de tepkilere neden oldu. Erbakan Vakfı İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Seninleyiz Kudüs’ mitingi İzmt Perşembe Pazarı gerçekleştirdi. Mitinde ilgi büyüktü.Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ile Filistin Büyükelçisi Dr. Faed Mustafa, Dünyaca ünlü Fransız piyanist Stephan Blet, Erbakan Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Yücel Mollaismailoğlu, Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Mehmet Aras’ın da hazır bulunduğu mitingde çok sayıda sivil toplum örgütünün yöneticileri de hazır bulundu.

İlk olarak söz alan Erbakan Vakfı Bölge Sorumlusu Mehmet Aras şöyle konuştu: “Kudüs benim için inanç, namus meselesidir diyerek alana gelen herkesin alnından öpüyorum. Hiç üzülmeyin doğacaktır sana vaat ettiği günler hakkın belki yarın belki yarından da yakın. İsrail denen hain laftan anlamaz. Bu hainler güçten, sopadan anlar sopadan. Bu çocuk katilleri iki peygamberimizi katlettiler. Bunların hakkından ancak imanlı Türk askeri gelir. Yapılacak tek çözüm Kıbrıs’taki gibi Tükiye’nin öncülüğünde bir ordu göndermek ve işi kökünden çözmektir. Başka çare yoktur. Atılacak taş varsa atmaya, verilecek baş varsa vermeye hazırız. Şehit olmaya da hazırız.’ 

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan’da şöyle konuştu: “Kudüs yeni bir Siyonist tecavüzü ile karşı karşıyadır. Bu hadsiz ve küstah adım karşısında yapılması gerekenler boş laflar ve ağlayıp sızlama yerine fiili adımlar atmak gerekmektedir. Gün ümmet olarak İslam alemi olarak Kudüs’e sahip çıkma günüdür. Bugün Kocaeli’mizdeki bu meydanı böyle coşkulu bir insan seli halinde dolduran sizler, şuurlu on binler ‘Canımız sana feda olsun ey Kudüs’ demek için toplandı. Eğer ABD İsrail’i bu kadar çok seviyorsa alsın o İsrail’i Alaska’ya taşısın demek için topladık.Bölgeyi 70 senedir kana bulayan bu çıban başının bölgeden kaldırılması, atılması lazım. Alsın Amerika o çok sevdiği İsrail’i başına çalsın. Biz 70 senedir göreceğimizi gördük. 67 sınırlarına da dönse 48’deki ilk sınırlarına da dönse bu kanserli hücreden kurtulamayız. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.