BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitli kadınlar Altın Eşarp’ı sevecek!

İzmit’in merkezi Yürüyüş Yolu üzerinde faaliyet gösteren Altın Eşarp Silk Home bayanların ilgi odağı oldu.  

15 Aralık 2017 10:31
İzmitli kadınlar Altın Eşarp’ı sevecek!

Bünyesinde çeşit çeşit birçok eşarp modelleri barındıran bu işletmede eşarp, şal, yazma ve örtme modellerini bulabilirsiniz. Genç girişimci Adnan Temizel tarafından açılan mağaza birçok markayı bünyesinde barındırmasının yanında Türkiye’nin ve hatta dünyanın en çok satılan ve sevilen markası olma özelliğini de taşıyor.

Tam 40 yıllık köklü bir firma olan Altın Eşarp 18.şubesini Hürriyet Cad. üzerinde açtı. Hedefleri 81 ilde 81 şube açmak. Silk Home eşarpları olarak 4 yıldır sektörde olan ancak 4 yılda tüm eşarp markalarını toplamından daha fazla sattıklarını bunu da çok sevilmelerine ve ekonomik olmasından kaynaklandığını ileri sürdü.
 
Altın Eşarp Silk Home kalitesiyle ve eşarp çeşitleriyle bayanların ilgisini çekiyor. Bayanların en çok önem verdiği eşarp ve şallar modelleriyle olduğu kadar kaliteleriyle de farkındalık gösteriyor. Altın Eşarp Silk Home işletmecisi Adnan Temizel, eşarp çeşitleri ve tercihleri hakkında önemli detaylar paylaştı.
 
2017 yılı renkler açısından oldukça geniş bir seçeneğe sahip olduğumuz yıllardan. Geçtiğimiz yıllarda moda unsuru genellikle ana ve koyu renkler üzerine kurulmuştu. Ancak bu sezon o kasvetten çıkıldı ve rengârenk seçenekler kadınlarla buluştu. Kıyafetlerimizde olduğu gibi başörtülerinde de renkli tercihler yapmak bu yılın en önemli stil anahtarlarından birisini oluşturuyor. 
 
Başörtüsü tercihlerinde koyu renklerden uzak durmalı, canlı renklerden seçimler yapılmalıdır. Beyaz renkli başörtüleri de sezonun oldukça popüler ürünleri arasında bulunuyor. Beyaz tabanı çiçeklerle bezenmiş başörtüler yaz aylarında kadınlar tarafından oldukça fazla kullanılan ürün grupları arasına.

Eşarp sektörünü biz başlatmadık ama biz değiştireceğiz bu iddiadayız.3 yıldır sosyal medyadan büyük firmalara tedarik verir duruma geldik önceden biz büyük firmalarla yarışırken şu anda onlar bizimle yarışıyor. Önümüzdeki günlerde şal markası olarak İpekhan markasıyla iddialı bir şekilde geliyoruz. 

Ayrıca ev hanımlarına, çalışanlara, evde ev ekonomisine katkıda bulunmak isteyen herkese fırsat tanıyoruz. Bizim yaklaşık 200 e yakın evinde oturduğu yerden akıllı telefon yâda bilgisayar aracılığıyla satışımızı yapan ve bundan ciddi paralar kazanan sosyal medya kullanıcılarımız var. Eğer Akıllı telefon ya da bilgisayar kullanmayı biliyorsanız sizde sosyal medya hesabı açıp Türkiye ve dünyanın her tarafına satış yaparak çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Rahatlığınızın ön planda olduğu, güler yüzlü hizmet ve %100 müşteri memnuniyeti ile Şal ve Eşarp modelleri ile yılların verdiği tecrübe, zengin ürün çeşitliliği, altın fırsatlar ve yüksek indirim oranlarıyla siz değerli müşterilerimize ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşatıyoruz. HABER: Esra SÖZER

İletişim: Ömerağa Mah. Hürriyet Cad. No:105/A İzmit 

Tel:0532-353-09-74

www.esarphan.com-www.esarphanı.com

facebook. comsilkhomeizmit-facebook. comizmitsilkhome-facebook. Comsilkhomeoffice

instagram:silkhomeizmit-izmitsilkhome

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.