BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kanadı kırık atmaca emin ellerde

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı Sahipsiz Sokak Hayvanlarına Müdahale Birimi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

10 Aralık 2017 15:01
Kanadı kırık atmaca emin ellerde

Şimdiye kadar  yüzlerce yaralı, sahipsiz hayvana sahip çıkan İzmit Zabıtası, kanadı kırık bir atmacanın da imdadına yetişti. Yahya Kaptan Mahallesi’nde  yaralı atmaca olduğu ihbarını alan belediye görevlileri hızla bölgeye gittiler. Gittikleri yerde kanadı kırık bir atmacayla karşılaşan ilgililer, atmacayı alıp Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra yolu üzerindeki Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin yolunu tuttular. Kanadı kırık atmacayı merkezdeki görevlilere teslim eden İzmit Zabıtası tekrar görevinin başına dönerken, yaralı atmacanın tedavisinin ardından doğal yaşama bırakılacağı kaydedildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.