BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Okan Kurt’tan o başkanla ilgili şok sözler

AKP’li Okan Kurt Gebze Belediyesi’ne yüklendi. 

09 Aralık 2017 09:53
Okan Kurt’tan o başkanla ilgili şok sözler

Okan Kurt’un sosyal medya yoluyla herkesle paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: İstanbul Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İçişleri Bakanlığı tarafından göreve açığa alındı. Hakkında çok sayıda iddia olan İlgezdi basından takip ettiğim kadarıyla yargıda suçlandığı tüm davalardan beraat etmiş..Yine şahsına ilişkin bir gözaltı falan da yok.

İçişleri Bakanlığı, görevden alma ile ilgili de henüz bir açıklamada bulunmadı...Gebze’den Cumhurbaşkanlığı'na ulaşan, söyleme göre Cumhurbaşkanı'na ulaştığı söylenen iddialar sonrası Kocaeli Valiliği'nin soruşturma başlattığı iddiasına ilişkin . Gebze Belediyesi'nin konuya dair suskunluğu ile de doğrulandı..
 
Ak Parti dönemi her yerel yolsuzluk iddiasında olduğu gibi, kimin sızdırdığına dair cadı avı var..AK Parti Türkiye’sinde çalmak çırpmakla suçlanan değil şikayetçi olan, yolsuzluğun üzerine giden, Ak Parti içindekiler dahil olmak üzere temizlere yönelik baskı tam gaz.Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi henüz bilmediğimiz bir sebepten ötürü görevden alındı..

İddialar doğruysa gırtlağına kadar yolsuzluğa batan, soruşturma başlatılan Gebze Belediyesi'nin Başkanı Adnan Köşker, görevde...! Niye bu Köşker’i görevden almıyorlar, alamıyorlar? Sizce kim, ya da kimler koruyor? Orhan Sıpahioğlu En büyük delil belgedir. 
 
Bir Ak parti kurucusu olarak adalet nerde soruyorum; Adalet güce göre olmasın herkese eşit olsun Adalet Sayın Cumhurbaşkanım Gebze’yi duyun artık. Gebze’de zülüm baskı devam ediyor. Bu zulmü duyun Sayın Cumhurbaşkanım. Gebze’de çok pis kokular var. Hakkımızda hayırlısı, diyorum!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.