BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP Gebze’de adayı teke indiremedi, atama yaptı

Kongrelerin tek liste baskısı altında gerçekleştirildiği AKP'de, Gebze'de demokratik hakkını kullanmak isteyenlere de izin verilmedi. İrfan Ayar Genel Merkez tarafından başkan olarak atandı. 

06 Aralık 2017 14:39
AKP Gebze’de adayı teke indiremedi, atama yaptı

AKP'de kongreler partililer için sinir bozucu bir hale geldi. Kimsenin ben adayım diyerek demokratik hakkını kullanmasına fırsat verilmiyor. Tek adaylı kongrelerle parti içinde kırgınlık ve küskünlük yaşanmayacağını düşünüyorlar, fakat aslında tam tersi oluyor.

AKP'liler her kongre sonrası burunlarından soluyor. Çeşitli nedenlerle korktukları içinde tepkilerini dışa vuramıyorlar. Gebze'de Hüseyin Kurt'ta aday olacağını açıklamıştı. Hatta mevcut yöneticiler istifa etmişti. Tek aday baskısı sonuç vermeyince Genel Merkez de İrfan Ayar'ı Başkan olarak atadı. Böylece tek listeci AKP'nin Genel Merkez yöneticileri yine 'Biz ne dersek o' diyerek kimseyi şaşırtmadı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.