BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de eğitimci olmak ayrıcalıktır

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede bulunan okullarda öğretmenleri ziyaret etti. Ziyaretlerde öğretmenlere çiçek takdim eden Başkan Ayaz, ayrıca kentte görev yapan1804 öğretmene bisiklet hediye edildi.  

28 Kasım 2017 15:36
Başiskele’de eğitimci olmak ayrıcalıktır

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, öğretmenler günü dolaysısıyla gün boyu okulları ziyaret ederek öğretmenlerin gününü kutladı. Belediye olarak eğitime ayrı bir önem verdiklerini ve eğitim yatırımlarını çok önemsediklerinin altını çizen Başkan Ayaz “Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları noktasında elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yetiştirdiği genç nesiller ile geleceğe ışık tutan siz değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutluyorum” dedi.  Öğretmenlere birde sürpriz yapan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz okul bahçelerinde hazırlanan bisikletleri öğretmenlere takdim etti. Okulların tamamında bulunan öğretmenlere bisikletleri yaz sezonunda Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından ulaştırılacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.