BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet Posco işçisini unutmuyor

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet önceki gün, mecliste de dile getirdiği Posco işçisini, Ankara’dan dönünce de sabah erken saatte ziyaret etmeyi unutmadı. 

26 Kasım 2017 09:27
Hürriyet Posco işçisini unutmuyor

İşlerinden atılan Posco Assan işçisinin yaşadıklarını mecliste dile getiren CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet Posco işçisini Birleşik Metal İş Sendikası Kocaeli Şubesi’nde ziyaret etti. Ziyarette Sendika Başkanı Telat Çelik de yer aldı. 

‘YANINIZDAYIZ’

Posco işçileriyle konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, “Meclise sizin sesinizi yükseltme adını konuştum. Benim kürsüde yaptığım konuşmam sadece başlangıç. Bundan sonra da her platformda konuşmaya devam edeceğiz. Burada da eylemlerinizde de yanınızda olmaya çalışacağız.  Bu tür krizler hemen çözülmüyor. AKP’li vekiller sorunun Cumartesi günü çözüleceğini söylediler. Ama herhangi bir adım atıldığını da göremedik. Biz de bu sorunun gerçek anlamda çözülmesi için baskı yapacağız” 

“KILIÇDAROĞLU’NA ANLATTIM, DESTEK VERDİ” 

Açıklamasına devam eden Milletvekili Hürriyet, “Mücadeleye sizlerle birlikte omuz omuza devam edeceğiz” açıklamasında bulundu. Milletvekili Hürriyet öte yandan Posco işçisinin yaşadığı sorunu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile paylaştığını ve işçilerin durumları hakkında bilgi verdiğini söyleyerek, Kılıçdaroğlu’nun da işçilere destek vereceğini ifade etti. Birleşik Metal İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Telat Çelik ise Salı günü meclise geleceklerini belirterek, CHP Grup Toplantısına katılacaklarını dile getirdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.