BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Selman Yıldırım’dan dikkat çeken paylaşım!

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü'nün atıl durumda olmasıyla ilgili sosyal medya hesabından bir yazı paylaştı, “Böyle bir merkezin bu durumda olması İzmit’e yakışmamaktadır” dedi. 

23 Kasım 2017 00:52
Selman Yıldırım’dan dikkat çeken paylaşım!

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, İzmit Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nde incelemelerde bulundu. Binanın şu anki durumuyla ilgili Facebook’taki sayfasından fotoğraflar paylaşan Yıldırım, merkezin atıl durumda olmasının İzmit’e yakışmadığını dile getirdi. Yapılan hizmetin iyi niyetle ve güzel bir amaca hizmet etmesi için yapıldığının altını çizen Yıldırım, merkezin amacına uygun kullanılması gerektiğini söyledi. 
 
"ÇEVREDEKİLER DE RAHATSIZ"

Selman Yıldırım, ‘Geleceğin bilim adamları burada yetişecek’ sloganıyla açılan teknoloji ve bilim kulübüyle ilgili yaptığı paylaşımda, “Büyükşehir Belediyesi’nin 2009 yılında genç bilim insanları yetiştirmek ve gençlerimizin eğitimine katkı sunmak için binlerce liraya yaptırdığı Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nün durumu içler acısı. Plajyolu Cumhuriyet Mahallesi Lale Sokak’ta bulunan merkez adeta madde bağımlılarının meskeni haline gelmiş. Bilim ve teknoloji merkezinin dışarıdan hali böyleyken içerisinin halini düşünemiyoruz. Çevre sakinleri de buradaki manzaradan oldukça rahatsız” dedi. 
 
"HİZMET AMACINA ULAŞMALI"

Yıldırım, “Kocaeli’nin en nezih yerleşimlerinden biri olan Cumhuriyet Mahallesi’nde böyle bir görüntüyle karşılaşmak bizleri üzmektedir. Ortada gerçekten çok önemli bir hizmet var. Türkiye’de olma özelliği de bulunan Kocaeli Bilim ve Teknoloji Kulübü’nden gençlerimizin yararlanmasını istiyoruz. Ancak bu hizmetin amacına ulaşması için sadece merkezler inşa etmek yetmez, bunun devamının da gelmesi ve gerekli ilginin gösterilmesi gerekir” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.