BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Selman Yıldırım, Muhtar Kural'la dertleşti

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, son dönmelerde hız verdiği seçim çalışmalarına, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural’ı ziyaret ederek devam etti.  

22 Kasım 2017 04:46
Selman Yıldırım, Muhtar Kural'la dertleşti

CHP İzmit İlçe eski Başkanı Selman Yıldırım, son dönemlerde hız verdiği seçim çalışmalarına, Yeşilova Mahalle Muhtarı Selahattin Kural’ı ziyaret ederek devam etti ve mahalleyle ilgili sıkıntıları ilk ağızdan dinledi. Ağırlıklı olarak bölgenin alt yapı sorunlarının konuşulduğu görüşmede Selman Yıldırım, Kural'ın mahalle ile ilgili tavsiyelerini not alırken, çözüm önerilerini ve mahalle ile ilgili yapılabilecekleri aktarmayı da ihmal etmedi. 

HİZMET ÖNEMLİ AMA KOORDİNASYON ŞART

Sohbet sırasında konu ile alakalı düşüncelerini aktaran Yıldırım, "Yeşilova Mahallesi kentimizin en güzel ve yerleşim planının geç kalınmadan en doğru şekilde yapılabileceği mahallelerimizden bir tanesi. Altyapı çalışmaları kapsamında bir yolun kanalizasyon, internet, elektrik, su gibi yapısal düzeltmeler için ayrı ayrı kazılması, bazen vatandaşlarımızı zor durumda bırakabiliyor. Hizmetlerin sunulması elbette önemli ancak bazı zamanlarda koordinasyon eksikliği sonucunda vatandaşlarımız bu tarz zor durumlarla karşılaşabiliyor" dedi.

GÖREVİMİZ ÇÖZÜM ÖNERİLERİ SUNMAK

Daha fazla hizmetin daha az problemle sunulabileceğini ekleyerek sözlerine devam eden Yıldırım, Yeşilova’daki imar ve trafik konuları da artık vatandaşlarımızı üzebilecek noktalara ulaştı. Bunlar yapısal ama pratik çözümlerle hızlıca çözülebilecek, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabilecek noktalara hızlıca getirilebilecek çözümleri olan problemler. Sağlıklı düşünerek, bulunamayacak çözüm yoktur. Yılların yorgunluğu belki bazı çözümleri görebilmeyi zorlaştırıyor olabilir. Bizlere düşen görev de görülmeyeni görerek, çözüm önerileri sunmaktır" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.