BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İsmail Kurt’ da İYİ Partiye mi geçiyor?

MHP Gebze eski ilçe başkanı ve 2011 Genel seçimlerinde MHP Kocaeli 3. sıra milletvekili adayı İsmail Kurt'un,Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'ye katılacağı konuşuluyor.. 

18 Kasım 2017 04:53
İsmail Kurt’ da İYİ Partiye mi geçiyor?

Gebze bölgesi siyaset kulislerinde konuşulan iddiaya göre 2011 Genel seçimlerinde MHP Kocaeli milletvekili 1. sıra adayı Lütfü Türkkan'ın ardından 3. sıra milletvekili adayı olan İsmail Kurt'un seçim kampanyası boyunca Lütfü Türkkan ile uyumlu bir şekilde ve 1.sıra adayı gibi çok çalışması karşısında Lütfü Türkkan ile iyi dostluk kurdukları ve şimdi de İYİ Parti'de üst düzey kurmay olan Lütfü Türkkan'ın, İsmail Kurt ile birlikte siyaset yapmak istediği, İsmail Kurt'un da gelişmelere göre İYİ Parti saflarında tekrar siyasete dönmeye sıcak baktığı dile getiriliyor..Öte yandan İsmail Kurt'un karar verdiği takdirde, İYİ Parti'ye ekibiyle birlikte güçlü bir şekilde gidebileceği konuşuluyor..

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.