banner430

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Belediye bu cadde üzerindeki esnafı boğuyor!

Büyükşehir ve İzmit Belediyesi ekipleri Leyla Atakan Caddesi üzerindeki esnafı çileden çıkarıyor. Esnafı rahatlatmak için Belediye Başkanlarının bu duruma al atmaları gerekiyor. 

13 Kasım 2017 09:44
Belediye bu cadde üzerindeki esnafı boğuyor!

İzmit Leyla Atakan Caddesi üzeri Endüstri Meslek Lisesi’nin üst tarafında kalan noktada çok ciddi bir park sorunu var. Yaklaşık 2 ay önce aynı cadde üzerinde otopark işlemi paralıydı.
 
Esnaflar kısa adı BİMER olan Başbakanlık İletişim Merkezi’ne paralı parkın kaldırılmasıyla ilgili yazı yazdı. Daha sonra Ankara’dan gelen talimatla paralı park işlemine son verildi. 
 
Sen misin beni şikayet eden der gibi bu seferde aynı caddeye park yasağı konuldu. Bu yasak çok abartıldı. Esnafın mal indirip bindirmesine bile müsaade edilmiyor. Belediye ekipleri araçları hemen çekmeye kalkışıyor. 
 
Esnaflar burunlarından soluyarak bu duruma tepki gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi ve İzmit Belediyesi yetkililerinin o bölgeye giderek esnafı dinlemesi ve onların ticaretlerini engellemeyecek bir yol bulunması için çaba göstermesi gerekiyor.
 
Yerel yöneticilere sormak lazım; paralıyken trafiği engellemeyen park parasızken mi trafiği engelliyor? Aynı bölgede bazı esnaflara işletme ve montaj ruhsatı da verildi. O esnafların işi de araçlarla. Bir araca montaj yapılırken belediye ekipleri aracı kaldır diyor. 
 
Esnaf 5 dakika içerisinde işlem biter demesine rağmen zabıta ekipleri nefes aldırmıyor.  Aynı caddenin alt tarafında park yasağı yok üst tarafında var. Yani ortada çifte standart var. Tekrar ediyoruz; Sen misin BİMER’e beni şikayet eden görürsün sen der gibi sanki. HABER: Esra SÖZER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.