BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

MHP’yi bu hale getirdiler!

DYP Kocaeli İl Başkan Vekili Arif Aygün MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin seçim barajının düşürülmesine yönelik çıkışını kastederek ‘Ülkücü dostların şimdilerde seçim barajını geçemeyecek korkusu yaşayanların MHP’yi ne hale getirdiğini görmelerini isteriz’ dedi. 

10 Kasım 2017 09:32
MHP’yi bu hale getirdiler!

DYP Kocaeli İl Başkan Vekili Arif Aygün şöyle konuştu: Seçim barajını bu aralar diline dolayan MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli her şeyin farkında. Son 15 senedir gizliden gizliye AK partiyi desteklediğini referandum vesilesi ile aşikar belli etmiştir. Kayıkçı kavgası yaparak MHP ye oy veren gönül veren seçmenlerini yanıltmıştır. Görünen bellidir. Yıllardır gizlenen gizli AK parti destekçileri şu anda başlarında bulunan yöneticilerdir. MHP ye gönül veren gerçek milliyetçi ruhlu vatan sevdalısı dost ve arkadaşların durumun farkında olduğunu biliriz. Şimdilerde seçim barajını geçemeyecek korkusu yaşayanların MHP’yi ne hale getirdiğini görmelerini isteriz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.