BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu uygulama öğretmeni itibarsızlaştıracaktır

Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, yönetimi ile birlikte CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı ziyaret ederek 12 Kasım Pazar günü yapılacak olan kongrelerine davet etti.  

02 Kasım 2017 18:34
Bu uygulama öğretmeni itibarsızlaştıracaktır

Ziyarette İl Yöneticileri Metin Düzgün, Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Ali Akdemir de yer aldı. CHP İl Örgütünü 12 Kasım Pazar günü gerçekleşecek olan 6. Olağan Kongrelerine davet eden Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, sizleri aramızda görmek bizleri mutlu edecektir “ dedi. Ziyaretten ve davetten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ise o gün aynı saatte daha önce hazırlanmış bir programları olduğunu ancak katılmaya çalışacaklarını belirterek kongrenin şimdiden hayırlı olmasını diledi. 

TEPKİMİZİ GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ 

Görüşmede Milli Eğitim Bakanlığının 12 pilot ilde başlattığı ve 2018 yılında Türkiye genelinde uygulayacağı Öğretmen Performans Değerlendirme Sistemi hakkında ki sıkıntılarını dile getiren Türk Eğitim Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı, “Bu uygulama çok yanlıştır. Eğitim İş ve Eğitim Sen de bu konuda aynı fikirde. Bu konuda tepkimizi göstermeye devam edeceğiz. Bir tek Eğitim Bir Sen bu uygulamayı destekliyor. Bu uygulama öğretmen ile öğretmeni, öğrenciyi ve veliyi karşı karşıya getirecektir. Milli Eğitim açısından baktığımızda ülkemiz çok kötü durumda “ diye konuştu. 

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ 

Bir ülkede enflasyon, dış ilişkiler vb. durumlar bozulursa bir şekilde düzeltilir ancak eğitimi bozduğunuz zaman düzeltmek zordur diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Bu konu okuldaki çalışma barışını bozacaktır. Eğitim kurumları arasındaki farklılıklar giderilmeden öğretmenlerin öğrenci başarısı üzerinden değerlendirilmesi hatalı bir uygulamadır. Bu uygulama ile okullarda öğretmen-öğrenci, öğretmen-veli, öğretmen-yönetici karşı karşıya gelecektir. Bu durum öğretmeni itibarsızlaştıracaktır. Biz CHP Kocaeli Örgütü olarak bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız “ ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.