BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hava 10 derece birden soğuyacak!

Sonbaharın etkisi gün geçtikçe kendini daha da hissettiriyor, Türkiye yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Meteoroloji'den gelen son bilgilere göre yurda batıdan giriş yapacak olan yağışlar hafta ortalarına kadar tüm yurda yayılacak.  

22 Ekim 2017 00:04
Hava 10 derece birden soğuyacak!

Hava sıcaklıkları düşüyor, yağmur geliyor. Sabah saatlerinde sis ve pusla güne uyanan vatandaşlar yeni haftada havanın nasıl olacağını merak ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre salı günü ülkemize giriş yapacak olan soğuk ve yağışlı hava, haftanın ortalarına doğru tüm yurda yayılacak. Yağmurun etkisiyle hava sıcaklıklarında düşüş meydana gelecek. Perşembe gününden sonra yağmur batıdan başlayarak ülkeyi adım adım terk edecek. Hafta sonu İstanbul’da 25 dereceye ulaşan sıcaklıklar perşembe günü 15 dereceye kadar düşecek. Hava sıcaklıkları gece 10 derece civarında seyrederken kış adım adım kendini hissettirecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.