BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Fikri Işık’ a tren seferleri arttırılsın çağrısı

Gazetemize mail atan vatandaşlar aylar önce tren seferlerinin arttırılacağını söyleyen, fakat dediği olmayan AKP Kocaeli Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a gereğinin yapılması konusunda çağrıda bulundular. 

21 Ekim 2017 07:00
Fikri Işık’ a tren seferleri arttırılsın çağrısı

İşte o mailin içeriği: Adapazarı treni halen Mithatpaşa-Pendik güzergahında 4 gidiş ve 4 geliş olmak üzere toplam 8 sefer yapıyor. Daha önce 24 sefer yapıyordu ve Haydarpaşa-Adapazarı arasında çalışıyordu. 
 
Halen Tuzla, Tavsancıl, Dilovası, Köseköy, Derbent, Kuruçeşme, 42 Evler gibi güzergah üzerindeki duraklarda tren durmuyor.  Ve insanlar ya otobüslere yüksek ücret ödeyerek binmek zorunda kalıyor ya da Pendik’e kadar genellikle ayakta belediye otobüsü ile gidiyor. 
 
Mayıs ayında tren seferlerinin arttırılacağını söyleyen, fakat dediği olmayan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın bu işin peşini bırakmamasını ve seferlerin arttırılmasını sağlamasını istiyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.