BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hodri Meydan Derneği Sarıbay’ı ziyaret etti

Hodri Meydan Derneği Başkanı Enver Güler ve yönetimi CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Yöneticileri Bilgi Dehmen, Selim Yıldız ve Hikmet Koçoğlu’da yer aldı.  

20 Ekim 2017 02:05
Hodri Meydan Derneği Sarıbay’ı ziyaret etti

AMACIMIZ FARKLI 
 
Yıllardır tirübünde olduklarını söyleyen Hodri Meydan Dernek Başkanı Enver Güler, “Tabiki Kocaelispor bizim için çok önemli ancak biz sadece 22 kişinin koşturduğu bir topun takipçisi değiliz. Bizim amacımız farklı. Bu kentte yanlış yönlendirilen çok sayıda genç var. O gençlere yardımcı olmak istiyoruz. Sizlerden de manevi destek istemeye geldik” dedi. Dernek hakkında bilgi veren Güler, “2 senede bir olağan kongremiz gerçekleşecek. Derneğimizde demokrasi olsun, üyeler kimi istiyorsa onu başkan seçsin istiyoruz” ifadelerini kullandı. Güler son olarak Sarıbay’ı Kocaelispor maçlarına davet etti. 
 
SİZLERE GÜVENİYORUM 
 
Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Ben sizlere inanıyor ve güveniyorum. Sosyal açılımları olacak olan bir dernek olacağınızı düşünüyorum. Bizlerde elimizden ne gelirse yapmaya, sizlere yardımcı olmaya hazırız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.