BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’ye kafayı taktı, kalp spazmı geçirdi

DYP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Arif Aygün kalp spazmı geçirerek hastanelik oldu. 

15 Ekim 2017 11:02
AKP’ye kafayı taktı, kalp spazmı geçirdi

Yalova da Rich Royal Hotel’de görev yapan ve dün gece geç saatlerde işyerinde rahatsızlanan Arif Aygün hemen Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Aygün’ün yorgunluk ve strese bağlı nedenlerle kalp spazmı geçirdiği ortaya çıktı.
 
Sabaha kadar hastanede gözetim altında tutulan Aygün sabah saatlerinde taburcu edilerek evine gönderildi. DYP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Arif Aygün daha sonra Facebook hesabında herkesle şu mesajı paylaştı:
 
İşte o mesaj: 
 
Bu hükümetin vatandaşlara çektirdikleri eziyeti, yaptıkları yanlışları düşüne düşüne en sonunda kalbim yorgun düştü. Gece ambulans ile iş yerinden acile götürüldüm. Şükür Allah'a artçı dediler. Şimdilik kefeni yırttık .Vatandaşın refahı ve ülkemizin yaşanılır olması bizler için canımızdan daha önemli bunu bilmenizi isterim.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.