BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

AKP’de ne dolaplar dönüyor?

AKP’de kongrelerin ertelenmesinin asıl nedeni ne? İşte ayrıntılar.. 

05 Ekim 2017 16:29
AKP’de ne dolaplar dönüyor?

Ak Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığından tüm Büyükşehir Belediyeli il teşkilatlarına gönderilen yazılı açıklamada il ve ilçe kongrelerinin ertelendiği bildirildi..

İŞTE O TALİMATIN İÇERİĞİ

"Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Büyükşehir olan İllerin İlçe Kongreleri ertelenmiştir.Dolayısıyla 14 ve 15 Ekim tarihlerinde yapmayı planlandığımız Derince, Başiskele, Gebze ve Körfez İlçe Kongrelerimiz ileri bir tarihe ertelenmiştir."

ASIL AMAÇ SIZMANIN ÖNÜNE GEÇMEK Mİ?

Büyükşehir belediyeli Ak Parti il ve ilçe kongrelerinin ertelenme kararı siyaset kulislerinde bomba etkisi oluştururken, herkes birbirine "nereden çıktı bu erteleme?" diye sormaya başladılar.. Genel Merkezin Büyükşehirli il ve ilçe teşkilatlarında bu erteleme yoluna gidilmesinin asıl amacının istifa ettirilmek süreti ile görevden alınması kararlaştırılan Büyükşehir ve ilçe belediye başkanlarının il ve ilçe kongrelerine müdahale ederek kendilerine yakın kişileri teşkilatta yönetimlere yerleştirilmesinin önüne geçmek olduğu da iddia ediliyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.